Секс училище

303
Секс училище

Освен теория, предлага и практика

В близост до Виена откриха първото международно училище за секс, чиято цел е "да научи хората на различните сексуални техники, които ще променят техния живот, както и живота на техните близки", предаде "Кайгана".

Илва-Мария Томпсън, управителка на училището, твърди, че във всички останали отрасли на образованието има качествени програми за обучение на ума и тялото, но не и системно развитие на сексуалните умения, предава q13fox.com.

"И не само това... в образователните институции сексът е табу, като той най-често се споменава само в смисъл на възпроизвеждане, а темите за упражняването и сексуалните умения редовно се избягват. Нашата учебна програма включва теория и практика. Теорията предполага преглед на минали и съвременни теории за сексуалността, а ще се учим и на сексуални позиции, техники на докосване, анатомични факти... и най-важното, учениците ще имат практика", казва тя.

Записванията в училището са започнали отскоро, въпреки че обучението ще започне чак през следващата година, съобщава novini.bg.

"Цената на един семестър ще струва 1400 евро, като повечето места са вече запълнени", отбелязват от "Секс училището". По-голямата част от обучението ще се извършва на немски език, а ще има и специални уикенд-курсове за двойки.Добави коментар