Секс с дебеланка

301
Секс с дебеланка

И то не коя да е, а най-дебелата в света

Американката Полин Потър, която неотдавна стана най-тежката жена в света, загубила всякаква надежда да намери отново любовта, съобщава британският таблоид "Сън".

След като се развела преди три години, 47-годишната Полин, която тогава тежала 327 кг, започнала да се тъпче и качила още 126 кг. Тя станала толкова дебела, че не можела да се движи.

Затова се наложило синът й Дилън да стане неин личен асистент, нагърбвайки се с всичко - от готвенето до къпането на майка си, съобщава БГНЕС.

След като по-рано тази година Полин влезе в Книгата на рекордите Гинес като най-тежката жена в света, бившият й съпруг Алекс не могъл да й устои и двамата възобновили връзката си. "Тя не може да ходи, да се облича или дори да отиде сама до тоалетната, но много искам отново да й стана партньор в любовта и да се грижа за нея", казва 46-годишният Алекс, който тежи само 60 кг.

"Освен това ми липсва сексуалния ни живот. Нищо, че Полин тежи 441 кг, можем да правим секс всеки ден, защото е прекрасно. Най-голямата грешка в живота ми беше да оставя Полин да си отиде. Заради това тя качи още килограми и стана най-тежката жена в света, едва тогава разбрах колко много продължавам да я обичам", допълва Алекс.

Той изобщо не се оплаква от преживяванията им в спалнята. "Противно на това, което биха си помислили другите, Полин е страхотна в леглото. Тя е по-добра от която и да било друга жена, с която съм спал. В първия ден след като се събрахме отново, правихме секс шест пъти за 24 часа. Въпреки че краката на Полин тежат повече, отколкото аз целия, успяваме да позиционираме тялото й, така че сексът да е приятен и за двама ни. За нас наистина е опасно да правим секс, защото във всеки момент леглото може да рухне и един от нас, или и двамата, да получи сериозни наранявания, или дори да бъде убит при удара", споделя Алекс.

"До 12-годишна възраст тренирах гимнастика, така че съм много пластична", казва Полин, но признава, че Алекс върши по-голямата част от работата в спалнята. Двамата възобновили връзката си на романтична ваканция в Лос Анджелис миналия месец.

"Повечето жени смятат, че свалянето на килограми е начинът да си върнат вниманието на бившия партньор, но при мен беше точно обратното. Фактът, че станах най-тежката жена в света, го накара отново да се влюби в мен и сега работим за възстановяването на връзката ни", разказва Полин.Добави коментар