Секс от скука?

125
Секс от скука?

Затова ли го правят жените?

Американско изследване показва, че жените правят секс по-често от скука, отколкото по романтични причини, пише в. “Дейли телеграф”.

Изводите са описани в книгата на професорите по психология от университета в Тексас Синди Местън и Дейвид Бъс “Защо жените правят секс”. Изследването на 1600 дами открило, че има около 200 причини, поради които те се решават на интимни ласки.

68 на сто от жените са признали, че правят секс, за да си осигурят спокойствие или да спазарят партньора си да изпълни някое домакинско задължение, пише novini.bg.

Други казват, че просто искат да има мир в семейството. Сред причините фигурират още лекуване на главоболие и благодарност за вкусна вечеря.

Една от анкетираните е споделила, че прави секс от скука, защото така има с какво да се занимава, отколкото да вдига скандали. Около 10 на сто от дамите признали, че са готови за интимни ласки срещу получаването на подарък. Друга от интервюираните разкрила, че правила секс с няколко мъже, защото й било жал за тях.Добави коментар