Сънят след секс е любов

141
Сънят след секс е любов

Ако заспива след секс, иска дълга връзка

Известен факт е, че мнозинството представители на силния пол след секс са склонни да се обърнат на другата страна и да заспят, докато дамите им очакват прегръдка.

Ново изследване, осъществено от психолози от Мичиганския университет и Колежа Олбрайт в Пенсилвания, доказва, че с това си поведение мъжът показва на жената искрената си любов и привързаност.

Един от авторите на проучването, професор Даниъл Крюгер, заяви, че колкото по-често и по-бързо мъжът заспива след секс, толкова по-голямо е неговото желание за продължителна и близка връзка със своята партньорка, съобщи БГНЕС.Този невероятен извод той и неговите колеги са направили след анкета, в която са взели участие 456 доброволци. Те са помолени да отговорят на редица въпроси, свързани с взаимоотношенията им с партньора, за поведението си, което е най-характерно след половия акт.

Въпреки разпространения стереотип, че мъжете по-често заспиват след любовната игра, това не е чуждо и на техните дами. Все пак жените заспиват по-бързо, ако въобще не е имало секс. Психолозите са установили, че това поведение е резултат от еволюционните процеси.

Мъжкият организъм е устроен така, че да се въздържа от спане, докато не получи секс. След като тази потребност бъде удовлетворена, той най-накрая може да се позволи заслужен отдих.Добави коментар