С аромат на семенна течност

108
С аромат на семенна течност

Скандален френски парфюм

След като се изчерпаха повечето приятни ухания, френска козметична фирма реши не само да почерпи "назаем" идеи от скандалните рецепти на Лейди Гага за пробив в парфюмерийния бизнес, но и да ги произведе, като вече предлага на богати клиенти серия парфюми с аромати на телесни секрети, включително и на сперма, пише британският вестник "Метро".

Фирмата-производител Etat Libre d'Orange рекламира продукта си Secretions Magnifiques ("Прекрасни секрети") като "провокативна" и "смущаваща" алтернатива на "Шанел". Във флакончето от 50 мл, освен ухание на семенна течност, се долавя и такова на слюнка, на кръв и на пот.

На сайта на производителя опаковка от уханието се продава за 64 евро.

"Серията представлява нещо истинско, досущ като полов акт за обонянието, който предизвиква екстаз на възприятията ни! – гласи рекламата на производителя. – Езиците и половете се сливат, удоволствието експлодира и всичко за миг подивява!"

За да може новият парфюм все пак да не бъде твърде зловонен, към него били добавени и есенции от сандалово дърво и кокосов орех. Те били призвани да балансират спецификата на телесните секрети.

Другият лансиран продукт от Etat Libre d'Orange е одеколон с по-малко стряскащо ухание. Той е микс от аромати на жасмин и цигарени фасове. Така производителите се надяват да привлекат богата клиентела с алтернативно мислене.Добави коментар