Ролята на баща на близнаци плаши Клуни

86
Ролята на баща на близнаци плаши Клуни

Актьорът заплаши със съд, ако някой публикува снимки на децата му

В началото на юни 56-годишният Джордж Клуни и жена му - 39-годишната Амал, станаха родители за първи път. На двойката провървя двойно, защото госпожа Клуни роди близнаци.

Официални снимки на децата засега няма, пише Сплетник.ру, а за неофициалните Клуни заплаши журналистите със съд. Докато една част от света чака снимки на децата, Джордж разказа на същите тези представители на медиите какво усеща той като баща на близнаци.

Отговаряйки тези дни на въпрос дали ще се появи на Венецианския кинофестивал, Клуни се пошегува: „Като начало трябва да изчистя повърнатото от смокинга си. По-рано беше моето повърнато, а сега е на близнаците”.

А сериозно? Според Джордж ролята на баща на близнаци го плаши. „Изведнъж носите отговорност за други хора. Това плаши. Сега работата ми е да сменям памперси и малко да се разхождам с тях. Не съм мислел, че на 56 ще стана баща на две деца. Така че не предполагайте, а просто се наслаждавайте на живота си".

Освен това актьорът сподели как съпругата му Амал се справя с ролята на майка, съобщава БГНЕС. „Тя е като богиня от Олимп – прави всичко много красиво!”.

Добави коментар