Рецепта за сутрешен секс

721
Рецепта за сутрешен секс

Как да предразположите партньорката си?

Сутрин мъжете са по-настроени за секс от жените. Особено удоволствие е за тях страстно да събудят партньорката си. Проучване показва обаче, че повечето от жените не са вдъхновени от подобна идея.

Единственото, което мъжете трябва да направят сутрин, е да си вземат душ и да отидат на работа. Докато пред жените има цял списък от задачи, които трябва да свършат - като правенето на закуска, подготвянето на децата за училище, отиването на работа ....

Мъжете, които желаят още повече да намачкат чаршафите, трябва да станат по-рано, преди любимата си, и да й поднесат закуската. Естествено, след като я събудят с целувка.

В такъв случай жената ще има по-малко причини за негодуване и повече време да се отдаде на удоволствието. Жената има нужда от секс, когато емоционално е възбудена. А когато отвори очите си, малко време й остава за подобна ситуация, обясняват психолозите.

Не е истина, че жените не обичат сутрешния секс. Необходимо им е малко повече време от мъжете за възбуждане, уточняват сексолозите.Добави коментар