Раздялата

154
Раздялата

Женската роля при тежката част от връзката

Раздялата е най-тежката част от една връзка и обикновено се преживява трудно. Понякога не искаш да пуснеш девойката да си ходи, но тя се тръшка и не те обича, понеже си събрал прашките на всички нейни колежки и познати.

Никой не преподава изкуството на раздялата или пътя на щастието, затова се нагърбихме с тежката задача да изследваме състоянията на женската раздяла, пише сайтът men.bg. Женската логика е безкраен аристотелов силогизъм, който не може да бъде доказан. Проследихме всички нежни и мили начини, с които са ни молили да изчезнем чрез движение.

1. Рев

Ревът в чистата му форма е акт за внимание. Веднага щом твоята, очевидно бъдеща бивша, ревне, всички се обръщат, за да видят идиота, който е пуснал алармата. Сцените са необходими зло и трябва да се радваш, че тя изкарва мъката си пред теб. Понякога е възможно да ти завърти и няколко шамара, но ще го преживееш. Желязното правило е да поемеш цялата вина върху себе си, че да спре тя да циври, защото в момента си си харесал сервитьорката, а твоята ти изяжда всички бонус точки и трябва да си поне десет нива над Стинсън и Харпър.

2. Унижението

…е за теб. В тази роля има сълзи, но са твоите, защото тя ще ти обясни колко жалко човече си и без нея ще умреш (от кеф). Прочела е цяла страница с обиди от нета и е започнала да ги рецитира смело. Редно е да я прекъсваш, когато започне да изцъкля очите и да бълва бяла пяна, защото все пак само се разделяте. Джентълменското хладнокръвие може да е на привършване и ако се сетиш за някоя предстояща важна работа, е време да тръгваш, че хората няма да те чакат. Изтърпял си част от лекцията и е напълно справедливо да хващаш пътя.

3. Отчаянието

Непознато чувство е за нас. Мъжете се отчайват в редките безалкохолни моменти, които траят около 10 минути, докато се върнеш от магазина. По неразкрити причини си уцелил една от трагичните лирични души, а именно Бела. Тази, за разлика от ревлата, ще си циври тихичко и ще мрънка колко много те е обичала, лицето й ще се превърне в чернобял телевизор, който се опитва да хване сигнал. Без значение каква глупост си свършил, е сигурно, че тя ще ти прости дори и участие в суинг парти. Вържеш ли се на тази долна симулация, лицето й ще грейне отново като китайски реактор в Северна Корея.

4. Агресията

Обичаме много спортистките и дори имаме фенки, които спортуват много и ги държим отговорни за гордо изправения мъж, който се бунтува зад ципа. Спомняме си първата любов с един малък и симпатичен миньон, който се раздаваше за спорта. Дойде мигът, в който трябваше да го качим на влака за "На майка ти $%$#!" и осъзнахме една огромна пробойна в цялата система. Малката е била майсторка на джудото. Щом й споделихме нашите намерения и не можахме да видим с какво ни удари. Такива раздели наистина болят, ама наистина. Ще ви разтърват евентуално с кучета и жандармерия, но сметката за зъболекар ще е дебела.

5. EmoStyle

Една от любимите ни. Не е задължително да се е направила на наелектризирани спагети в главата, но изразява емоциите си пред теб, колкото комарът, който те хапе вечер и отлита, ама и мерси не казва. Подозираме, че ти ще й кажеш добрата новина и няма никога повече да може да лигави възглавницата у вас. Тя ще те гледа с едно око и ще мига с другото. Ще й обясниш ситуацията, а тя ще те изслуша и ще те гледа с празен алкохолен поглед на въздържател. Писва ти да седиш и да я гледаш, защото нали си гузен ставаш и дори не се опитваш да я целунеш за сбогом. Вечерта получаваш спешно повикване от Пирогов, понеже твоята вече бивша, е решила да провери колко точно вени може да среже, преди да припадне!

6. Clean Sheet

В съдебна обстановка го наричат и "По взаимно съгласие". Уж всичко трябва да мине цивилизовано и без ексцесии, но в един момент започвате да се кълвете като пепелянки. Веднага й споделяш твоето мнение, че тя е една голяма косатка, а тя от своя страна ти обяснява, че ти вървиш в обратната посока на еволюцията. Кажи си всичко и ще ти олекне, а и може да се сдобрите, защото сме чували и за такива аномалии.

7. Смс силата

Раздялата чрез смс е много оригинална опция напоследък. Ние лично си преписваме всяка тъжна поезия от намазаните с крем длани, които преди време ти хвърляха заровете за чифтче. Отдавна утвърден подход е да хвърлиш опожаряващия смс й да си изключиш телефона, за да не те безпокоят. Не се прибирай към вкъщи, щото твоята може да дебне и да те накара да си изядеш iPhone-a.

8. Заключение

Опитваме се да разберем откъде дойде принудата за циркаджийските номера. Всички връзки свършват рано или късно, а ако си от нашата партия, значи не си започнал дори връзка. Жената вярва, че след сцената ще засвири една тъжна мелодия, като от Star Wars (когато убиваха всички джедаи) и ще излезе героично от заведението. Вечерта ще сънува, че се гърчиш и умираш, а после ще се събуди мокра. Не си виновен, че жените ти омръзват и винаги искаш нещо по-ново. Природата ще ги адаптира към аналния секс и тогава е възможно да си по-верен.Добави коментар