Ранният брак почупва мъжете

37
Ранният брак почупва мъжете

Усмихваш се, а ние не се шегуваме

Ако някой от вас, мъже, се чуди как да отклони 28-ото натякване (за тази година) от страна на партньорката, че е време да й предложите брак, май си намерихте удобно извинение. Ако сте на възраст под 25 години и не ви е на сърце да хвърляте пари за диамантен пръстен ( да де, сребърен, златен или пък платинен), принтирайте на хартия настоящото изследване и го закрепете на вратата на хладилника.

Учени от САЩ установиха, че мъжете, които се женят на възраст над 25 години, имат по-здрави кости от тези, които са сложили брачния хомот на по-ранна възраст, съобщава The Daily Mail.

Специалистите отбелязват, че ранният брак се отразява изключително негативно върху здравословното състояние на гръбначния стълб на мъжа. При младоженците на възраст до 25 години е установено понижаване на плътността на костните тъкани. Авторите на изследването допълват още, че ранните бракове са вредни за мъжете и заради огромния стрес, свързан с финансовото подсигуряване на семейството.

Зехтин за здрави кости или пък портокал

Всъщност, налице е и аналогична закономерност при жените. С лека разлика. Според учените от САЩ, дамите се радват на здрави кости, само когато партньорите им ги ценят и им отделят достатъчно внимание.Заключението на изследователите е следното: човешкото здраве зависи от начина на живот, но също така и от социални аспекти, като брака и качеството на отношенията.

Шоколадът вреден за коститеДобави коментар