Проверяваш ли телефона й?

120
Проверяваш ли телефона й?

Мъжете проверяват по-често мобилния телефон на половинката си от жените и търсят главно съобщения от други мъже

Мъжете проверяват по-често мобилния телефон на половинката си от жените и търсят главно съобщения от други мъже и доказателства за изневяра, установи британско допитване, осъществено от компанията Mobile Phone Checker.

Същевременно господата по-рядко признават, че са надничали в телефона на партньорката си. Три пети от мъжете участници в допитването заявили, че проверяват телефона на половинката си спрямо едва една трета от жените.

Основната причина мъжете да проверяват телефона на партньорката си е желанието да разберат дали е получавала неуместни съобщения от представители на противоположния пол. 89% от участниците са водени от този мотив. 52% от тях дори се сдобили с паролата на телефона на партньорката си, за да осъществят мисията.

48% от участниците в допитването заявили, че са откривали нещо компрометиращо в телефона на половинката си – 53% чрез текстово съобщение, а 42% чрез Facebook. 59% от жените заявили, че биха признали, че са се ровили в телефона на партньора си в търсене на изневяра спрямо 37% от мъжете.

31% от участниците в допитването заявили, че ако открият, че половинката им се е ровила в телефона, биха помислили за прекратяване на връзката. Но 36% внимавали и не оставяли телефона си без надзор, за да не може партньорът им да го прегледа набързо.Добави коментар