Признаците на женската изневяра

573
Признаците на женската изневяра

Компанията ви определено не й допада

Не съществуват начини, които категорично да установят, дали партньорката в живота ви има друг мъж в живота си (освен когато я попитате и тя искрено ви отговори). Но наличието на редица признаци могат да наведат точно на тази мисъл. Никога не е прекалено да бъдем внимателни и да обръщаме внимание на детайлите в поведението на една жена.

1. Жена ви често отсъства от вкъщи. Разбира се, тя може да твърди, че има много работа или просто, че прекарва малко време с приятелите си.

Самият факт, че избягва да бъде в компанията ви и предпочита същата на други хора, означава много. Партньорката ви може също така да е започнала да се отдалечава от вас на чисто емоционално ниво.

2. Понижава се сексуалната активност. Ако жена ви има друг мъж в живота си, отношенията в леглото с вас е нормално да са поохладнели. Логично е, тя получава сексуално удовлетворение от връзката си с другия.

3. Резки промени във външността. Внезапна промяна във външността на жена ви е повод да заподозрете нещо.

Ако партньорката ви изведнъж започне да се конти и да прекарва повече време пред огледалото, се налага да проведете кратко и тайно проучване на причините за промените в поведението й. Всъщност, можете да я попитате й направо!

4. Поява на нов приятел. Общите приятели на двойката се смятат за нормално явление. Когато обаче жената постоянно говори за точно определен човек, вероятно той е провокирал в нея чувства, по-силни от приятелските.Добави коментар