Принц Хари се жени през пролетта

156
Принц Хари се жени през пролетта

Кресида най-после склонила

Русата 24-годишна блондинка Кресида Бонас е готова да се омъжи за британския принц Хари, съобщи британският в. „Телеграф”. Принц Хари още от лятото коментира, че иска да се жени за младата девойка, която сякаш се дърпа. Според британските медии обаче тя вече свикнала с непрестанните намеци и приказки за брак и деца и вече е готова да пристане на чаровния принц.

Симпатичният брат на принц Уилям сякаш е открил жената на живота си в лицето на 24-годишната фина блондинка. „Креси ще се омъжи за Хари”, казва една от нейните приятелки пред медиите. „Той отдавна й говори за брак и деца, а тя вече свикна с идеята, въпреки че се чувства млада за майка. Сватбата вероятно ще се състои следващата година.” Принцът, който ще навърши 30 години през 2014-а, е известен със своя свободолюбив дух и голям чар.

Хари и Кресида са заедно от 2012-а, като връзката им оцеля през 4-месечна раздяла, докато той беше на мисия в Афганистан в края на миналата година. Мис Бонас е учила хореография в университета в Лийдс, а по-рано тази година завърши консерваторията. Нейното семейство също е със синя кръв. Майка й е потомка на Едуард VII, а баща й е известен бизнесмен, посочва "Монитор".

Кресида досега се опъвала и не искала да говорят за брак, тъй като не й допадало много да бъде в центъра на вниманието и всички погледи да са вторачени в нея. Тя обаче вече свикнала, а вероятно и другото щастливо събитие в семейството – раждането на принц Джордж Алекзандър Луи, също е дало своя отпечатък. Сватбата се очаква да бъде пред пролетта, поне така твърдят запознатите приятелки на Кресида.

Добрата новина за поредната сватба в британското кралско семейство идва малко след визитата на малкия принц в Австралия, където бе посрещнат топло и сърдечно не само от поданиците на британската корона, но и двете дъщери на новия австралийски премиер Тони Абът, отявлен монархист и предан към короната.

Двете девойки бяха само част от навалицата млади австралийски дами, които се прехласваха по принца, пристигнал за няколко дни на Зеления континент по повод 100-годишнината от създаването на австралийските военноморски сили.Добави коментар