Правилото на трите дни

199
Правилото на трите дни

Вече е остаряло

Правилото, че мъжът и жената не трябва да се чуват в рамките на три дни след първата среща беше признато за остаряло и невалидно. До това заключение стигна сайтът за запознанства Match.com, който анкетира над 200 000 свои потребители и ги попита какво смятат за "правилото на трите дни".

Повечето участници търсят избраника или избраницата си средно ден и половина след първата среща. На практика това означава, че ако срещата приключи в 23:00 часа в събота, мъжът и жената се чуват по телефона обикновено към 11:48 на обяд в понеделник, посочва Нова телевизия.С развитието на съвременните технологии правилото на трите дни постепенно се заличава. Хората постоянно са на разположение в социалните мрежи и отговарят на мобилните си телефони.

Все пак проучването показва, че има правила, които все още се спазват. Например представителките на слабия пол продължават да чакат мъжа да ги потърси пръв, докато господата са уверени, че ако една жена е заинтересувана, няма да се спре да се обади, ако поиска.

Последвайте ни и във Фейсбук.Добави коментар