Погребват чичо Чарли

94
Погребват чичо Чарли

Умира при катастрофа

Слуховете, че героят на Чарли Шийн в сериала "Двама мъже и половина", ще бъде убит в началото на новия сезон, по всяка вероятност ще се окажат истина.

Първият епизод ще бъде разделен на две части, а в него Чарли Харпър ще умре при катастрофа и ще бъде погребан, съобщи "Ройтерс", цитиран от novini.bg.

Той ще бъде излъчен на 19 септември, когато започва деветият сезон на най-гледания сериал в САЩ. Освен роднините на героя в шоуто, на погребението ще бъдат и голяма част от любовниците му.

Предполага се, че сюжетът е взаимстван от случая, в който през февруари колата на актьора беше открита на дъното на пропаст. Смъртта и погребението на Харпър ще даде шанс на героя на Аштън Къчър да заеме централно място в хитовия сериал.

Той ще купи скъпата му къща в Малибу, въпреки интереса към нея от реални известни личности, които, според сайта Deadline, ще имат специално участие в епизода. Като самите себе си до този момент в шоуто са участвали Шон Пен, музикантът Елвис Костело, вокалистът на "Аеросмит" Стивън Тайлър и рок групата "Зи зи топ".

Чарли Шийн беше уволнен след серия от скандали с продуцента на шоуто Чък Лори.Добави коментар