По бельото ще я познаеш

465
По бельото ще я познаеш

Дали е айсберг или тигрица?

Питаш се защо чисто новата ти приятелка винаги носи червено бельо? Спомняш си, че гаджето ти от студентските години предпочиташе черния цвят, а тази след нея – само бяло. Означава ли нещо всичко това? Сексолозите знаят, че цветът влияе на настроението на хората в спалнята. Особено на жените. Освен това разцветките на дамското бельо са от по-голямо значение от тези на мъжкото.

Белият цвят означава, че партньорката ти има малко опит.

Черният показва на партньора, че може да се държи свободно, без ограничения. Жената обича да експериментира и да отговаря на всякакви желания на любимия си, като съчетава успешно активност и пасивност.Червеният цвят подсказва, че жената очаква продължителна любовна игра. Тя би простила липсата на фантазия, но ще се ядоса, ако всичко приключи много бързо.

Жълт цвят - стремеж към искреност и пълно отдаване. Такава жена напълно се разтваря в желанията на партньора и понякога притежава способността да изживява по няколко оргазма по време на един полов акт. За съжаление любителки на жълто бельо се срещат рядко.

Виолетовият и розовият
цвят показват, че жената е притеснена от определени морални норми. Тук любовта започва задължително с цветя и ухажване и дълго време тя ще позволи само целувки.

Синьото бельо е покана към мъжа да бъде активен. Но трябва да знаете, че всички ваши начинания ще срещнат достоен отговор.

Кафявият
цвят говори за потиснати желания. “Кафявите” жени не обичат да галят. Това е единствения случай, когато трябва да се постараете партньорката ви да смени цвета на бельото си.

Посетете и нашата Фейсбук страницаДобави коментар