Пит: Страшно е да си баща

98
Пит: Страшно е да си баща

Всичко се промени, казва актьорът

Популярният актьор, който отглежда шест деца с партньорката си Анджелина Джоли, разкрива, че неговите приоритети са се променили, откакто е станал баща.

"Всичко се промени. Страхувам се от смъртта, но всички се страхуваме от нея. Все още не искам да напускам този свят, но това е реалност, с която всички ние живеем. По-притеснен съм само от бащинството. Мой приоритет е сигурността на децата ми”, казва философски Брад Пит пред "Сън", пише hotnews.bg.

"В действителност това е единственият ми страх – преди бях загрижен за себе си, но вече не ми пука. Искам да знам, че всички са ОК." Пит разкрива, че семейството му води доста номадски начин на живот и се наслаждава на туризма в различни части на света.

47-годишният любимец на жените от цял свят добавя, че децата му все още не са наясно с това, което правят техните родители, но е решен да ги направи горди в бъдеще.

"Те знаят, че мама и татко разказват истории и правят филми, но в действителност не знаят какво означава това, защото не са го виждали и не са били пряко впечатлени. Откакто станах баща, със сигурност промених начина, по който избирам филмите си, защото съм наясно, че един ден те ще ги видят”, казва звездата.Добави коментар