Пет звездни татковци на близнаци

400
Пет звездни татковци на близнаци

Ето кои звезди си имат двойна радост вкъщи

След като ви представихме пет звездни майки на близнаци, дойде време да видите и татковците, които вкъщи се справят с "огледални деца". Ето ги.

1. Патрик Демпси

Доктор Дерек Шепърд от "Анатомията на Грей" е в класацията на най-желаните мъже на планетата. С един брак зад гърба си, актьорът се жени за Джилиан Финк. Двамата имат по-голямо момиче и двама близнаци, родени на 01 февруари 2007 г. Малчуганите живеят в ранчо и дори не подозират, че татко им е известен.

"Гледам да пазя семейството си от окото на обществения интерес", казва Демпси. "Обичам да съм сред природата и искам и децата ми да имат шанса да живеят близо до нея. Сутрин, като се събудят, да отидат да вземат от кокошарника прясно снесени яйца, да гонят кокошките по двора. Това, надявам се, ще ги възпита да са по-земни", казва актьорът пред "24 часа".

2. Дензъл Уошингтън

Още един актьор, който крие семейството си от светските репортери. През 1983 г. един от любимците на Америка се жени за актрисата Полет Пирсън. Двамата имат четири деца. Синът им Джон Дейвид е роден през 1985 г., дъщеря им Катя през 1988, а близнаците Малкълм и Оливия през 1991 г.

3. Чарли Шийн

Ето един пример какъв баща не бива да бъдеш. Чичо Чарли от "Двама мъже и половина" има близнаци от втората си съпруга Брук Мюлер. Боб и Макс са родени през 2009 г. Още същата година той е арестуван по обвинение в домашно насилие. През април тази година пък актьорът загуби битката за попечителството над децата, след като отказа да си направи тест за наркотици.

4. Рей Романо

Реймънд Бароун от "Всички обичат Реймънд" има близнаци и в живота, и в сериала. Матю и Грегъри са родени през 1993 г. Първоначално и екранните близнаци се казват така, но актьорът помолил имената им да бъдат сменени, защото съвпадението го притеснявало.

5. Мел Гибсън

Освен че е баща на близнаци, малко хора знаят, че актьорът има и братя-близнаци в семейството от шест деца, в което израства. Самият той има седем деца от бившата му съпруга Робин Мур, а близнаците Едуард и Крисчън са родени през 1982 г. По-късно актьорът се сдобива с дете и от приятелката си Оксана Григориева, а в началото на тази година стана дядо за трети път.Добави коментар