Пет признака, които издават женската изневяра

3018
Пет признака, които издават женската изневяра

Вижте признаците, по които може да познаете, че партньорката ви изневерява

Смята се, че мъжете кривят от правия път по-често. Неумолимата статистика обаче показва растеж на женските изневери в последните години. Редица неща карат жените да изневеряват. Липсата на джентълменство, нарцисизмът, егоизмът и липсата на добър секс са сред най-честите причини за това.

Има обаче и сигнали, които издават, че връзката не върви и може да се е намесил трети човек в отношенията ви, посочва Дарик радио. Вижте признаците, по които може да познаете, че партньорката ви изневерява:

Конфликти

Когато приятелката ви се държи лошо с вас и непрекъснато предизвиква конфликти - това е знак, че ви изневерява. Ако започне да ви прави непрекъснато забележки или да се дразни от чертите в характера ви, вашата връзка не върви в правилната посока.Твърде голяма заинтересованост


Ако вашата приятелка изведнъж започне да се интересува от програмата ви за деня – трябва да се замислите. Това е едно от най-честите неща, които жените правят, когато изневеряват.

Крие телефона си

Ако приятелката ви взема телефона си дори и в банята, то вероятно в него има нещо, което вие не трябва да виждате. Ако говори по телефона и затвори бързо, когато влизате в стаята, със сигурност крие нещо от вас.

Заетост

Приятелката ви винаги изглежда заета. Причината може да е друг мъж, но е възможно и да има проблеми в работата. Добре е да я попитате директно за причините. Ако започне да се защитава - това може да е предупредителен знак, че ви изневерява.

Не се интересува от вас и не ви показва любовта си

Умът и е зает с мисли за новия мъж и не се сеща за вас. В този момент е добре да започнете да задавате въпроси.

Добави коментар