От какво се страхуват жените

146
От какво се страхуват жените

Освен от буболечки и змии

Ако смятате, че жените се страхуват от буболечки, змии, от мрака или от гръмотевиците, жестоко се лъжете. Нежните половинки най-много се страхуват да не станат огромни.

Проучване, направено от модната компания Wizard Jeans, показва, че половината от участничките се страхуват дупето да не им стане прекалено голямо и вече да не са привлекателни. В изследването са участвали 1800 жени, посочва БГНЕС.

Красавиците споделят, че това най-много ги безпокои, защото това е част от тялото, чието отражение в огледалото не могат да видят изцяло. Освен това участничките твърдят, че дупето се прикрива най-трудно, за разлика от дебелите крака, малките гърди или тлъстините по корема.

"Ако наблюдавате жена, която си купува дънки, ще видите как се въртят пред огледалото и се опитват да видят точно тази част от тялото си", обяснява създателят на Wizard Jeans Сали Алън.

Така че, ако следващият път гаджето ти те пита "дали в тези дънки дупето ми е прекалено голямо", помисли си какъв отговор ще дадеш, съветват от компанията.Коментари

Коментар: 1

хахахахаах вярно е....


  • 1

Добави коментар