Още проблеми за Чарли Шийн

58
Още проблеми за Чарли Шийн

Подлагат го на недоброволно психиатрично лечение?

Полицаи са обискирали къщата на Чарли Шийн снощи. Акцията е била проведена като част от разследване на твърденията, че телевизионната звезда е нарушил ограничителна заповед, изискана от съпругата му Брук Мюлер.

Властите може да се опитат да подложат Шийн на недоброволно психиатрично лечение, предаде БГНЕС. Полицията разследва информацията за криминална дейност, най-вероятно свързана с наркотици или оръжия.

Забраната, изискана от Мюлер срещу Шийн по-рано този месец, не му позволява да притежава оръжия. Адвокати на двойката заявиха, че те са постигнали споразумение в предстоящата битка за попечителство над двете им деца.

И това са само част от проблемите на актьора. Вчера стана ясно, че той е завел иск за 100 милиона долара срещу филмовото и телевизионно студио Warner Bros. за уволнението му от ТВ шоуто "Двама мъже и половина".

Искът е и срещу продуцента на шоуто, Чък Лори като съответник и е заведен от името на актьорите и състава на програмата, според копие, поместено на сайта за знаменитости TMZ.com.

Жалбата обвинява Лори и Warner Bros. за решението им едностранно да не плащат на Шийн и на другите актьори и на техническия персонал оставащата част от сезона на сериала.

Чарли Шийн, най-скъпоплатеният актьор в американските телевизии за ролята му в "Двама мъже и половина", влезе в рехабилитационна програма за справяне с наркотици и алкохол през януари след медийни съобщения за неговия див купонджийски стил.Добави коментар