Орди жени преследват Божинов

71
Орди жени преследват Божинов

Само преди седмица Божинов загатна, че си е хванал ново гадже

Вече свободният Валери Божинов не можел да си поеме дъх от ухажорки, разкриват негови приятели. Кандидатките за сърцето на футболиста нямали брой и чет.

Валери пък от своя страна доста се ласкаел от небивалия интерес, който предизвиквала особата му в последно време, след като обяви, че се развежда с Николета Лозанова и вече е „на пазара“ на необвързаните.

Само преди седмица Божинов загатна, че си е хванал ново гадже, но близките му смятат, че тя е просто поредната бройка, съобщава в. Монитор.

Дни преди мача България-Италия, който се игра миналата събота, футболистът публикува снимка, на която се виждаше само дамска ръка и два билета, а на плика, в който са сложени, имаше: “Наслади се на мача”.

Според една от версиите тайнственото момиче е на 23 години, казва се Анелия и върти малък собствен бизнес. Други пък смятат, че става въпрос за Мис Автомобилизъм 2014 Вероника Стефанова. Божинов така и не пожела да съобщи за коя жена са били билетите.

Междувременно тръгна клюка, че Валери отново е забил плеймейтка, но този пък в лицето на Светлана Василева. Блондинката стана известна преди години като Гонзовица, тъй като беше гадже с футболиста Георги Иванов-Гонзо.Добави коментар