Никой не иска червенокоси

123
Никой не иска червенокоси

Не приемат спермата им в банката за донори

Най-голямата банка за мъжка семенна течност в света вече връща част от червенокосите си донори, тъй като търсенето на спермата им е значително по-ниско, съобщават медиите в Дания.

Оле Шоу – директорът на компания Cryos, отбеляза, че напоследък се наблюдава ръст на даренията, което позволява на банката му да бъде по-придирчива и да подбира донорите си."Имаме твърде много червенокоси спрямо ниското търсене", заяви той пред вестник "Екстра бладет". "Не мисля, че ще изберете червенокос донор, освен ако партньорът ви, например, има червена коса или жената, която иска да забременее, не предпочита този тип мъже. Това обаче е рядкост, особено във втория случай", настоя Шоу.

Експертът освен това уточни, че единственото високо търсене на сперма от червенокоси донори е в Ирландия, където тя се продава "като топъл хляб".

Магазините на Cryos днес са близо до пълния си капацитет от 70 литра семенна течност, като в списъка с чакащи има близо 600 нови донори.

Изглежда обаче, че най-търсената сперма е тази от донори с кафява коса и кафяви очи заради огромния кръг от клиенти на банката в Испания, Италия и Гърция, пише БГНЕС.

Оказва се, най-търсената и недостъпна семенна течност е индийската, тъй като властта в Делхи забранява сперматозоидите й да се изнасят в чужбина, което представлява огромен проблем за индийците-гурбетчии.Добави коментар