Ники Кънчев глези дъщеря си

188
Ники Кънчев глези дъщеря си

Дъщеря му Мари София като малка целувала телевизора, щом го видела на екран

Ники Кънчев разказа, че дъщеря му Мари София като малка целувала телевизора, щом го видела на екран и то с бойни викове ”Тати, тати!”. „Сега порасна и като истинска дама хладно посреща изявите ми”, добави Ники Кънчев пред "LOVEstyle".

Тв водещият призна, че като всеки татко обича да глези дъщеря си. „Има време да съм строг, а и животът също ще я научи на доста неща”, обясни Кънчев. Като член на журито на „И аз го мога” той за първи път "изневерява" на продуцента Нико Тупарев, но е категоричен, че той не му се сърди. Двамата работят заедно в "Стани богат" и "Big Brother".

„С него сътворихме някои класики в ефира, показали сме си и сме си доказали всичко. Още повече, че той е кръстник на дъщеря ми и нищо не може да ме скара с него”, казва водещият, цитиран от dir.bg.

Ники Кънчев внесе яснота и дали Йорданка Христова, която пък е негова кръстница, и дъщеря ѝ не му се сърдят, че по време на „VIP Brother” "нахлу" в личното пространство на Ивана.

„Данчето е една от най-интелигентните жени в тази страна. Неслучайно я избрах да бъде мой духовен водач и всеки първи юли, вече 15 години, ми се обажда, и ми напомня да не се отклонявам от Божия път. Така, че тя не може да ми се разсърди никога. Ивана е същата класа човек, даже още по-фина от майка си. Неотдавна я видях и нямаше вид на сърдит човек. И целувката ѝ не мязаше на сърдита”, обясни Ники.Добави коментар