Най-задоволените жени

377
Най-задоволените жени

Са в Австралия

Жените в Австралия са най-доволни от сексуалния си живот, като 27% заявяват, че не биха променили нищо в него, сочи изследване сред представителки на нежния пол от Австралия, Канада, Великобритания и САЩ.

Освен това австралийките нямат нищо против да плащат за секс, ако това ще им даде възможност за луди сексуални преживявания, показва изследването на американското издание на сп. "Космополитън".

20% от жителките на Австралия заявили, че най-голямата им сексуална фантазия е сексът с двама мъжеq спрямо 4% от американките и канадките и 5% от британките.

Жителките на Острова пък са с най-либерални възгледи относно любовта на работното място. 23% заявили, че са правили секс с колега, а 11% дори признали, че са си лягали с повече от един.

Канадките са най-придирчиви към външния вид на партньора си, като 22% са категорични, че биха го изоставили, ако той надебелееq спрямо 19% от американките, 15% от британките и 7% от австралийките, съобщи БГНЕС.

82% от канадските жени са категорични, че нямат нищо против да печелят повече пари от половинката си, спрямо 74 на сто от американките, 69 на сто от британките и 60% от австралийките.Добави коментар