Най-трудната секс поза, която води дамите на седмото небе

37378
Най-трудната секс поза, която води дамите на седмото небе

Добрият секс е една от предпоставките за здрава и щастлива връзка

Добрият секс е една от предпоставките за здрава и щастлива връзка. Експериментите в леглото внасят допълнителна свежест и тръпка в отношенията между мъжа и жената, а изпробването на различни секс пози води до нови усещания=

И докато мисионерската, кучешката и 69 дълбоко са пуснали корени в сексуалния живот на съвременните двойки, нови и далеч по-сложни пози стават все по-популярни с примамливи обещания за мощни оргазми.

Запознайте се с позата „Надолу с главата“ - позиция, която може да отведе дамите на седмото небе, убедени са експерти, цитирани от БТА. Тази секс поза обаче може да се определи като една от най-трудните и може да се практикува единствено ако интимните партньори са в добра физическа форма.

Какво представлява? Жената ляга по гръб и се изправя като за поза „Свещ“. Необходимо е да свие леко краката си в колената. Мъжът се позиционира над нея, стъпвайки близо до рамото й. Той трябва да придържа с ръце краката й за максимално удобство. Трябва да внимава обаче да не контузи кръста или врата й. „Тайната“ на тази поза е това, че кръвта слиза в главата на жената, което носи усещането за много мощен и незабравим оргазъм.

Добави коментар