Най-търсени в порно сайтовете са... учителките

99
Най-търсени в порно сайтовете са... учителките

Всеки месец думата порно се радва средно на 40 556 200 търсения

Представителките на учителската професия са най-търсените субекти в порно сайтовете във Великобритания, установи изследване, публикувано от в. "Метро" и цитирано от БТА.

Всеки месец думата порно се радва средно на 40 556 200 търсения. Според проучването на сайта Май джоб куоут най-търсени са материалите, в които фигурира комбинацията порно-учителки. Те се радват на 14 570 търсения всеки месец.

Преподавателките изглежда най-силно разпалват сексуалните фантазии на поданиците на Нейно Величество. Втори по популярност са продукциите, в които прислужници се отдават на сексуални авантюри за възрастни.

Домашните помощници генерират средно 12 670 търсения месечно. На трета позиция, доста очаквано, се класират медсестрите, които палят сексуалното въображение на 9710 британци месечно.

Специалисти обясняват, че и трите професии - на учителките, прислужниците и медсестрите, са много женствени и поради тази причина лесно пораждат неконвенционални симпатии от втори вид сред мачовците. Много търсен жанр в сайтовете за възрастни е и офис-порното, което се радва месечно на около 11 000 търсения.

Добави коментар