Най-тъпите изявления

26
Най-тъпите изявления

На знаменитости

Всички хора грешат, не правят изключение и известните лица. Те успяват да направят такива изявления, че да ви разплачат. В списъка на най-тъпите изявление първото място държи актьорът от "Терминатор" и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер.

"Мисля, че гей браковете са нещо, което трябва да съществува между мъж и жена", убедително казва Шварценегер.Първото място с Арнолд дели Марая Кери: "Като гледам гладни деца по телевизията, винаги плача. Не бих искала да съм толкова слаба, но всички тези мухи, смърт...."

Брук Шийлдс е категорична по отношение на пушенето и заради това заслужено заема третото място. "Пушенето убива, ако си убит, ще изпуснеш важен момент от живота си", казва тя.

Четвъртото място получава една блондинка и то не която и да е, а Бритни Спиърс. "Никога не съм искала да посетя Япония. Просто не обичам да ям риба, а знам, че в Африка е много популярна", казва певицата.Колежката й Кристина Агилера не изостава също: "И къде се намира този Кански филмов фестивал?", пита тя, цитирана от БГНЕС.Добави коментар