Най-странните прищевки

86
Най-странните прищевки

На клиентите на ресторанти

Индустрията на хранителните услуги може да е безкомпромисна понякога. В нея има прислужническа работа и отношения от време на време с клиенти, които имат нелепи и понякога невъзможни за изпълнение желания.

На Reddit.com могат да бъдат намерени някои от най-забавните прищевки на клиенти. От дистанцията на времето те може да изглеждат забавни, но когато са предявени, вероятно не са били такива, пише profit.bg. Човек просто трябва да е благодарен, че не е бил от другата страна на масата в тези ситуации. Ето и някои от тях, разказани от преки участници:

Клиент помолил готвач в заведение да сготви риба, донесена от вкъщиМъж влиза с хладилна чанта, вади една риба и пита дали ресторантът може да му я сготви. От персонала го намерили за странно, защото това по никакъв начин не е било рибен ресторант.

Мъж помолил за омлет, който не съществува, след това стоял 30 мин. до опашката, преди да си тръгне

Мъж влиза в заведението и поискал пържен омлет. От персонала му предложили пържени яйца, но той настоявал за пържен омлет. Докато се разправял, започнала да се трупа опашка и от персонала му казали, че не могат да му помогнат и че трябва да обслужат и другите хора. Тогава той стоял до опашката в продължение на 30 минути, преди да си тръгне.

Жена настояла във веригата Quiznos да използват чист нож, дъска за рязане и нови ръкавици, за да й направят сандвичЖена влязла във веригата за бързо хранене Quiznos и настояла сандвичът й да бъде нарязан с чист нож, на чиста дъска, с нови ръкавици и да бъде поставен на чиста поставка, докато минава през тостера. След като сандвичът бил направен, тя настояла да бъде направен отново.

Жена поръчала много специален сандвич от Subway, след което кредитната й карта била отхвърлена

В час пик в Subway влиза жена, която настоява сандвичът й да има 3 домата, нарязани наполовина и разположени равномерно, като централното парче да бъде разрязано отново през центъра; 5 маслини, също разположени равномерно, 6 краставички и "линия" маруля. Служителката, в крайна сметка, пренарежда всичко по два пъти, за да угоди на клиентката. Когато идва време да плати, кредитната й карта е отхвърлена.

Жена хапва, без да плати, след това обвинява държавата

Жена влиза във верига за бързо хранене, поръчва, хапва, след което си тръгва, без да плати. Една от служителките я последва и я настига на паркинга пред заведението. На въпроса защо не си е платила, жената посочва към улична лампа и казва: Губернаторът се включи в тази лампа и ми каза, че мога да хапна без пари.

Два дни подред жена моли млякото й да бъде загряно дотолкова, че да изгаря кожатаЖена влиза в Starbucks и моли да подгреят млякото й до 220 градуса Фаренхайт (104 Целзий). Служителката го загрява, но се изгаря, защото то извира. На следващия ден жената идва със същата молба, но служителите й отказват.

Мъж моли за пилешка супа без пилето и после не признава колко трудно е било приготвянето й

В заведение мъж моли за пилешка супа без пилето. Мениджърът изважда едно по едно парченцата месо и супата е сервирана. На въпроса как е била супата, мъжът просто отговаря: „Еми.'"

Мъж крещи: "Лед!"

Мъж влиза в ресторант със семейството си в Деня на благодарността. След като сядат на масата, той започва да сочи чашата си с вода и да крещи към сервитьорката: „Лед". Тя му кимва и казва: Да, в чашата с водата има лед. Той обаче продължава да сочи и да крещи: "Лед,докато най-накрая жена му казва, че той просто иска една чаша само с лед. Когато сервитьорката се връща с чаша с лед, речникът му изведнъж се появява и той й дръпва едно конско как не може да чете мисли.

Жена отказва да седи до пещта, защото е алергична към глутен

Жена влиза в пицария и настоява да й се намери маса, която да не е близо до пещта, защото е алергична към глутен, а според нея от пещите излизат частици глутен, вдишването на които й причинява всякакви проблеми.

Мъж настоява за пържола, която има вкус на кора на дървоНа готвача в ресторант му писва от клиент, който постоянно връща донесената му пържола, защото няма вкус на кора на дърво. Взема пържолата и я поставя за няколко минути между дървените въглища от дъб, върху които готвели в ресторанта. След тази термична обработка пържолата прилича на парче кора от дърво след горски пожар. Клиентът обаче казва, че това е най-добрата пържола, която някога е ял.

Мъж настоява на всяка цена за сандвич с риба тон

Клиент на ресторант в Ню Джърси настоява да получи сандвич с риба тон. От заведението му казват, че нямат. Тогава той казва, че не го интересува и ако трябва, ще намерят хеликоптер, ще прелетят през водата, ще му хванат риба тон, но ще му направят сандвич.Добави коментар