Най-стилният татко

113
Най-стилният татко

Кой победи Бекъм в класацията?

Орландо Блум беше определен за най-стилния звезден татко. Британският актьор, който имат петмесечен син Флин от съпругата си Миранда Кер, победи звезди като Дейвид Бекъм и Джъд Лоу в класацията на сайта MyCelebrityFashion.co.uk по повод Деня на бащата във Великобритания тази неделя.

"С идването на Деня на бащата във Великобритания искахме да поставим звездните татковци под светлините на модните прожектори. Като се има предвид, че е млад баща, беше интересно, че Орландо Блум влезе с летящ старт в класацията директно на първо място като най-стилния звезден татко", съобщи Анди Бар, маркетингов директор на MyCelebrityFashion.co.uk.

"Хората явно харесват еклектичния му стил и макар че победи Дейвид Бекъм на върха в класацията, Бекъм все пак успя да се задържи близо до челото в модните класации със своя небрежен стил на обличане", допълни Бар, цитиран от БГНЕС.

Орландо получи 71% от гласовете на участниците в допитването, следван от Бекъм с 66% и певеца Питър Андре с 59%. В топ 10 попадат още Джъд Лоу с 53%, Матю Макконъхи с 46%, Хю Джакман с 41%, Уил Смит с 36%, Джони Деп с 29%, Бен Афлек с 26% и Брад Пит с 22%.Добави коментар