Най-скъпата водка

148
Най-скъпата водка

Водка за милиардери

Най-скъпата водка в света струва 3.7 милиона долара. След като създаде Billionaire Champagne (Шампанско за милиардери), което беше продадено напълно на цена от 2.75 милиона долара бутилката, дизайнерът Леон Верес пусна на пазара най-скъпата водка в света, наречена Billionaire Vodka (Водка за милиардери).

Една бутилка съдържа пет литра чиста водка, направена по специална и тайна руска рецепта. По време на специалния и изключително секретен процес на дестилация течността се стичала по диаманти на стойност милиони долари, което придава на водката уникалната й чистота и мекота.

Както подобава, скъпата водка е представена в удивителна бутилка, украсена с над 3000 истински диаманти, включително върху капачката, пише БГНЕС.

Към всяка бутилка купувачът получава и чифт чисто бели ръкавици със златното лого на Billionaire Vodka. Първата колекция от бутилки ще се появи на пазара в скъпо виолетово стъкло.

Върху предната й част са изписани саморъчно думите Billionaire Vodka в златист цвят. Буквата B и точките върху буквите i са направени от кристали Сваровски и са поставени ръчно. Перфектният завършек е иновативна капачка с футуристичен дизайн.Добави коментар