Най-сексапилните професии

47
Най-сексапилните професии

И каква е реалната любовна активност на работното място?

Най-сексапилните професии са на танцьор и модел, показва ново изследване, според което 32% от хората възприемат тези две професии като секси. На второ място в класацията са стюардесите (22%) и фитнес инструкторите (12%). Това автоматично означава, че и пикантните фантазии най-често са свързани с хора, упражняващи тези професии.

11% от участниците смятат за секси полицаите, а само 6% посочват медицинските сестри и лекарите. Полицаите и военните са харесвани от 3% от анкетираните, а учителите от 2%. Икономистите, журналистите адвокатите получават само 1% от вота, колкото имат и продавачките и готвачките, пише БГНЕС.

Но каква е реалната любовна активност на работното място? Оказва се, че заетите в сферата на услугите, икономистите и юристите често фантазират на работа, а хората в сферата на търговията се впускат и в любовен романс на служебното място. 73% от жените признават, че са флиртували с колеги, заради което над 43% се стараят да изглеждат добре всеки ден.

37% от дамите смятат, че най-големият враг на сексапила е тежкият физически труд, 7% казват, че сериозните отговорности на работното място могат да окажат негативно влияние на външния вид, а 3% вярват, че умствената работа загрозява.Добави коментар