Най-малкият пенис

322
Най-малкият пенис

Чий е?

Испанската поп звезда Енрике Иглесиас, който по-рано сподели, че не се чувства готов за деца и семейство, твърди, че има "най-малкия пенис" на планетата, съобщават американските медии.

Любимецът на милиони дами по света, който в миналото получи предложение да рекламира изключително малки презервативи, стъписа феновете си, като разкри, че мъжкото му достойнство е незабележимо.

На въпрос на негова почитателка, която му направи комплимент, Енрике отвърна: "Какво общо имат добрият външен вид на испанците и размерът на мъжкия пенис? Може би аз съм от хората, които имат визията, но пък пенисът ми е най-малкият в света. Сериозен съм, не се шегувам".

36-годишният секс символ, който живее с тенисистката Анна Курникова вече десет години, освен това разкри, че изгубил девствеността си на 25 години, пише БГНЕС.

"Израснах с приятелите ми, които изгубиха девствеността си с проститутки. Не, че има нещо лошо в това де. Въпросът е, че те трябваше да си платят за това. А аз исках да срещна правилното момиче и се наложи да изчакам до 25", сподели още Енрике.Добави коментар