Най-големите лъжи, които жените изричат по време на секс

1242
Най-големите лъжи, които жените изричат по време на секс

Някои лъжи са благородни, други не чак толкова...

Мъжете и жените масово лъжат своите партньори, установи британско проучване. Най-разпространените мъжки лъжи са свързани с пиенето, докато жените най-често лъжат, за да прикриват истинските си емоции. Що се отнася до секса, хората лъжат по две основни причини - за да защитят чувствата на партньора или за да направят сексуалния си живот по-интересен.

Жените не са изключение и честичко послъгват в леглото. Някои лъжи са благородни, други не чак толкова...

Ти си най-добрият, с когото съм била

Жените са склонни да ласкаят сексуалните умения на партньора си. Най-вероятно причината се крие в това, че представителките на нежния пол не искат да наранят чувствата на партньора си. Понякога дамите изричат някои „бели лъжи“, за да повишат сексуалното самочувствие на своя любим, посочва Дарик радио.Когато мисля за секс, мисля само за теб

Всъщност почти всички хора имат сексуални фантазии, които не са свързани с настоящия партньор. Жените не са изключение.

Сексът е точно толкова вълнуващ като в началото

Да, с годините сексът може да стане по-интимен, нежен, дори по-добър. Но да остане точно толкова вълнуващ и страстен? Едва ли!

Получих оргазъм едновременно с теб

„Никога не съм симулирала оргазъм“ и „Получих оргазъм едновременно с теб“ - тези два израза са сред най-големите женски секс лъжи. А учените отиват още по-далеч, като твърдят, че само в 25% от случаите оргазмът на жените е истински.


Добави коментар