Най-екстравагантните покупки

46
Най-екстравагантните покупки

Боно купи самолетен билет за шапката си

Коя е най-лудата ви покупка? Може би скъп телевизор или iPhone за детето ви в трети клас? Това е нищо, в сравнение с известните личности. Боно, например, купи билет първа класа за шапката си!

Вижте някои от най-екстравагантните харчове на богати хора, представени от Profit.bg:

Никълъс Кейдж си купи пирамида-гробница, за да може да бъде погребан като египетски бог. Тя се намира в гробище в Ню Орлиънс и е само една от налудничавите покупки на Кейдж. Той притежава още череп на динозавър, два острова и др.

Бионсе похарчи 100 000 долара за панталони. На наградите BET през 2007 г. Бионсе се появи с панталони, които струват повече от висшето образование на децата на средния американец.

Използваният тест за бременност на Бритни Спиърс се продаде в eBay за 5 001 долара. Купувачът бе Goldenpalace.com - казино, известно с лудите си рекламни ходове, като това, че плати 15 000 долара на американка да си татуира името им на челото си.

Ким Бейсинджър си купи малък град в Джорджия. През 1989 г. актрисата, която е родена в щата Джорджия, си купи град Брасълтън, с 500 жители. Тя похарчи 20 млн. долара, а целта й бе да превърне града в туристическа атракция, но не успя. Бейсинджър по-късно обяви фалит, като се счита, че това е една от най-големите й грешки.

Луда фенка купи препечена филийка, полуизядена от Джъстин Тимбърлейк. Джъстин бил поканен в радио шоу, но трябвало да излезе в ефир, преди да успее да си дояде препечените филийки. Радиостанцията пуснала останките от закуската му в eBay и 19-годишна фенка ги купила за 1 025 долара.

Семейството, което притежава сградата в Текас, от където Лий Харви Осъулд е застрелял Джон Ф. Кенеди, предложи за продажба прозореца, зад който е стоял убиецът. Той се продаде за 3 млн. долара. Имайте предвид, че не става въпрос за стаята, а за един прозорец с рамка.

Британка продаде девствеността си, за да си плати таксата за университета. 18-годишната Роузи Рийд, студентка в университета в Бристол, получи около 14 000 долара от 44-годишен инженер.

Американско ТВ шоу купи истински електрически стол, на който действително са умирали хора. Сумата не е ясна.

Испанка на име Анхелес Дуран си извади нотариален акт за Слънцето. В момента тя се опитва да измисли начин да накара целия свят да й плаща за това, че ползва светлината и топлината.

Боно купи билет първа класа за шапката си. Когато пристигнал в Италия за свой концерт, фронтменът на U2 забелязал, че е забравил шапката си. Той веднага купил билет първа класа (1600 долара) за нея и организирал автомобил с шофьор, който да я посрещне на летището.

Китаец купи сол за 4 100 долара. След земетресението в Япония, китайски гражданин силно се притеснил от радиацията. Той чул, че йодът предпазва от радиация и купил йодирана сол (която няма подобни свойства) за 4 100 долара.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3
1zqjlg'"(){}:/1zqjlg;9

Коментар: 2

1zqjlg'"(){}:/1zqjlg;9

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар