Най-добрите хотели в САЩ

103
Най-добрите хотели в САЩ

Вижте челната десетка

850 луксозни хотела от 49 дестинации бяха включени в касацията Best Hotels in the USA на U.S. News, базирана на експертни мнения и отзиви на посетителите. Така че да се окаже в челната десетка би било чест за всеки хотел.

Десетте елитни хотела, заели първите места, трябваше да се преборят за призовете „най-красивите", „най-луксозните" и „най-обичаните" в страната:

10. The Ritz-Carlton Golf Resort, Неапол, ФлоридаС безупречните си зелени игрища този хотел е особено популярен сред професионални голфъри и любители. Дизайнът на игрището с 18 дупки е създаден от легендата Грег Норман.

Едуард Старос, вицепрезидент и управляващ директор на The Ritz-Carlton в Неапол, казва, че резервация тук означава, че сте избрали единствената дестинация, която ви предлага слънцето, луната и звездите. Гостите твърдят, че той не преувеличава.

9. Trump International Hotel & Tower,Ню ЙоркДоналд Тръмп със сигурност знае как да си живее живота в Голямата ябълка. След като бяха подложени на колосален ремонт през 2010 г., всяка от стаите за гости на хотела му е от пода до тавана е с прозорци, с луксозно обзавеждане, с 55-инчов плосък телевизор и Blu-Ray DVD и успокояващо джакузи.

Но хотелът на Тръмп не е в класацията само заради това- той разполага със спа с впечатляващ брой процедури, два ресторанта, в единия от които работи звездата на кухнята Жан Жорж, а в другия посетителите могат да гледат на живо приготвянето на ястията си.

Останалите хотели от десетката можете да видите тук.Добави коментар