Най-добрите бащи

181
Най-добрите бащи

В Холивуд

На много места по света, сред които САЩ, Англия, Холандия и Франция, третата неделя на месец юни се чества като Ден на бащата. По този повод ТВ7 предлага една класация на най-добрите и отговорни татковци, които греят от звездния небосклон на Холивуд.

Дейвид Бекъм



Макар Дейвид да е доста успешен във футбола, медиите по-често пишат за него в ролята на добър баща. Миналият април, например, татко Бекъм се преоблече като Великденско зайче и заведе своите момчета на различни спортни събития, където да се забавляват заедно.

Освен това Дейвид винаги намира време за семейни ваканции и никога не пропуска да целуне съпругата си, когато са на светско събитие. Не е за пренебрегване и фактът, че двойката вече има и четвърто дете, което също изисква огромни грижи в отглеждането.

Брад Пит



Когато се прибере вкъщи, освен една от най-красивите жени на съвремието, го очакват и шест малки създания. След изтощителния работен ден Брад винаги си играе с Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиан, а през уикендите ги води на различни увеселителни места.

Веднъж в интервю актьорът разказа, че е забранил на своята любима Анджелина да работи през цялата седмица. Според известния татко, актрисата трябва да прекарва цялото време с децата си, затова настоява да си почива повече вкъщи.

Уил Смит



Той отдавна има репутация на един от най-добросърдечните актьори на Холивуд, а със сигурност е двойно по-мил и грижовен със семейството си. Доказателството: преди време Уил посвети песен на сина си Трей, снима се във филм заедно с другия си син Джейдън и неуморно подкрепя дъщеря си Уилоу в развитието на музикалната й кариера.

Освен това често споделя в интервюта колко много обича съпругата си Джейда Смит. Двамата сключиха таен брак преди 15 години и до днес продължават да вярват, че ще остареят заедно. Със сигурност няма да сгрешим, ако ги наречем "най-вдъхновяващата двойка на Холивуд”, защото безпроблемно говорят за тайните на успешния брак.

Най-лошите звездни майки



Добави коментар