Наръчник за мъже: какво наистина мразят жените?

185
Наръчник за мъже: какво наистина мразят жените?

Мъже, ако се чудите какво кара кръвта на една жена да кипне от яд, британско проучване разкрива какво мразят съвременните представителки на нежния пол

Мъже, ако се чудите какво кара кръвта на една жена да кипне от яд, британско проучване разкрива какво мразят съвременните представителки на нежния пол, пише в. "Дейли стар".

Според резултатите от допитването, направено от Джинджър Рисърч, дамите не понасят мъжете да се правят на чаровници в залата за фитнес и да ги задяват.

В Топ 3 на дразнителите за съвременните представителки на нежния пол попадат също въпросът защо все още нямат деца и обсъждането на месечния им цикъл. За 28 процента от жените особено дразнещо е когато мъжете осъществяват контакт първо с гърдите им, вместо с очите.

Дамите не понасят също да им се напомня за неравенството в заплащането и особено, че мъжете печелят средно с 18.4 процента повече от тях.

"Жените всекидневно се сблъскват със сексизъм както в личния, така и в професионалния си живот", коментира Хариет Скот от Джинджър Рисърч, цитирана от БТА.

Добави коментар