Направи си сам

75
Направи си сам

Нова услуга на автосервиз

Кризата постоянно провокира креативността на бизнеса в това да осигури на потребителите по-ниски и по-поносими цени на услугите. Автосервиз вече предлага услугата "Направи си сам".

С други думи, всеки от нас може да ремонтира автомобила си сам, като ползва всички удобства на сервизната база, съобщи Нова телевизия. Освен това опитен майстор помага в случай на нужда.

Накладките са част от спирачната система на автомобила. Сменят се средно на всеки 2 години, в зависимост от изминатите километри. Преди ремонта задължително се прави инструктаж. На помощта на опитните механици можем да разчитаме във всеки един момент.

Смяната на накладките в сервиз отнема около час. Доколко сте се справили с ремонта преценява опитен специалист. Той гарантира, че вашият автомобил няма да застраши останалите на пътя.

Освен емоцията от аромата на автомобилно масло, в такъв сервиз можем да спестим и пари. Заедно с по-ниската цена, ремонтът по тази схема спестява на околната среда всички онези твърди и течни отпадъци, които в противен случай всеки от нас би изхвърлил или зарязал пред блока.Добави коментар