Мъжкото достойнство намалява

61
Мъжкото достойнство намалява

Заради затлъстяването

Изследване на промяната на височината и теглото на мъжете през последните десетилетия разкри нови факти за размера на други части от мъжкото тяло. След сравнителен анализ на медицински документи през последните 60 години учените установили, че дължината на мъжкото достойнство се стопява.

Съвременните мъже имат по-дълги ръце и крака и по-къс "атрибут". След обстойна проверка на медицинските досиета от 1948 година учените открили, че тогава средният размер на достойнството е бил 9,7 см, а сега е 8,9 см.

Учените вярват, че тази "тъжна тенденция" е свързана със затлъстяването, съобщи БГНЕС.Не само мъжете обаче са изправени пред сериозния проблем с размера. Оказва се, че и белите мечки също имат сходен проблем, който заплашва половия им живот, а оттук и тяхното оцеляване като вид.

Опасният бозайник се храни предимно с тюлени. В подкожната мазнина на тяхното "меню" се съдържат огромни количества органични замърсители с халогени, а тези вещества могат действат като хормони.

Учените са установили, че колкото по-високо е тяхното съдържание в организма на белите мечки, толкова по-малък е размерът, дължината и теглото на гениталиите им.

Следвай ни във ФейсбукКоментари

Коментар: 1

  • 1

Добави коментар