Мъжките гафове, които жените не прощават

129
Мъжките гафове, които жените не прощават

Недейте да критикувате фигурата й!

Жените мразят да чуват мнението на мъжете за тяхната фигура, особено когато силният пол е прекалено честен. Какво значение имат плюс или минус няколко килограма?

Оказва се, че за жените това е болна тема, която трудно се прощава. 52% от дамите се оплакват, че когато питат мъжа си дали задните им части не са прекалено големи, получават честния отговор "да".

Вторият "нож в гърба", който мъжете могат да нанесат на партньорките си, е да забравят датата на рождения й ден. 1/5 от анкетираните споделят, че им се е случвало приятелят им да пропусне рождения им ден.

На трето място в списъка с непростимите мъжки гафове е безразличието към новата прическа ...или още по-лошо - въобще да не я забележат. Според 50 на сто от участничките тази липса на внимание е недопустима и може да стане причина за раздяла, посочва БГНЕС.На четвърто място жените нареждат забележки за готварските им умения. 11% от жените определят това за съкрушителен удар по егото им.

"Нашата анкета показва на мъжете грешките, които обикновено правят. Повечето от тях си взимат поука и не ги повтарят никога вече", споделя Франческа Дейвис от сайта Fabriah.com, която е провела анкетата.

"Животът за една жена е тежък, особено когато трябва да се сравняваме с Черил Коул и Кейт Мидълтън. Не всички сме стройни модели с перфектни зъби и коса", споделят жените от анкетата.

"Някои коментари на мъжете са изключително болезнени и те трябва да знаят това. Не може да критикуват теглото ни, ястията ни, да забравят рождените ни дни и да очакват да се смеем", оплакват се представителките на слабия пол.Добави коментар