Мъжете с котки по-трудно си намират жени

96
Мъжете с котки по-трудно си намират жени

Мъжете, които харесват котките, имат по-малък шанс да се сдобият със среща

Мъжете, които харесват котките, имат по-малък шанс да се сдобият със среща. Това е резултатът от проучване на университета в Колорадо, което установява, че жените са по-малко склонни да дадат шанс или да кажат „да“ на мъжете, ако позират с котка на снимка.

Учените показали на стотици жени снимки на мъже – с и без пухкав придружител. Отговорите им показали, че късметът на мъжете намалява значително, когато жените ги виждат на снимка с котка, съобщават Си Би Ес и БГНЕС.

„Мъжете, държащи котки, се разглеждат като по-малко мъжествени, по-невротични, по-малко открити и по-малко склонни на среща“, пишат авторите на изследването. Когато били показани снимки без котки, 38% от жените заявили, че има вероятност да се срещнат с тези мъже, а 37% казали, че се замислят за сериозна връзка със субектите.

Но снимка на същия човек, държащ обаче този път котка, накарала респондентките да се замислят – и там числата спаднали до 33% за всяка категория. В същото време делът на жените, които казват, че никога не биха и помислили да се занимават с него, нараства от 9% (при първата категория) на 14%. Общо 708 жени на възраст между 18 и 24 години са изследвани в онлайн експеримента.

„Жените предпочитат мъже с „добри гени“, които често се определят като по-мъжествени черти“, добавят изследователите, позовавайки се на предишни изследвания. „Ясно е, че присъствието на котка намалява това възприятие.“

Коментари

Коментар: 1
Внимание бонусы Устранение сайтов мошенника вирусные базы

Предлагаем профессиональные услуги: "Устранение онлайн-сайтов ваших конкурентов!" Это возможно?! - Опыт наших специалистов - более десяти лет. - Конфиденциальная технология. - Наращивание огромной ссылочной массы при помощи вирусных ссылок. - Поисковик молниеносно реагирует на наши базы. - Тексты на интернет-сайте спамятся, что делает их неуникальными. - У нашей компании очень большие возможности и практический опыт в этом направлении. Цена 4000py. Полная отчётность. Оплата: Киви, Яндекс.Деньги, Bitcoin, Visa, MasterCard... Telgrm: @exrumer Whatssap: +7(906)53121-55 Skype: XRumer.pro электронка: support@xrumer.cc


  • 1

Добави коментар