Мъжете предпочитат лилаво

65
Мъжете предпочитат лилаво

Червеното бельо вече не е на мода

През тази година най-популярният подарък, който мъжете купуват на своите половинки за Коледа, е бельо с лилав цвят, откриха британски специалисти.

Тенденцията е особено интересна, имайки предвид, че червеният цвят е смятан за най-сексуалния и доминираше през последните пет години в предпочитанията на клиентите. Но този път делът на продаденото лилаво бельо достигна цели 54%, докато червените комплекти изостават.

Според психолозите, тази тенденция свидетелства за настроенията и чертите на характера на хората, избиращи един или друг цвят. Червеният традиционно е предпочитан от активните дами и господа.Те са уверени и не се страхуват от риска, открити и обичащи да бъдат първи във всичко. Червеният цвят символизира повишена сексуална активност. Но бъдете внимателни, тези хора могат да бъдат и агресивни, предупреждава БГНЕС.

Любителите не лилавия цвят обичат стабилността и безопасността. Това не означава, че не са активни, но обичат предварително да премислят и претеглят всички "за" и "против".

Според авторите на проучването, промяната в предпочитанията на клиентите може да бъде свързана и с икономическата криза, последиците от която навярно са проникнали и в спалнята.Добави коментар