Мъжете изчезват

63
Мъжете изчезват

Все повече заприличват на жени

Психолози и социолози отбелязват, че съвременните мъже все повече заприличват на жени, което обаче има своите плюсове и минуси. Експерти откроиха някои от най-характерните черти на съвременния "мачо", взети назаем от противоположния пол:

На първо място е работохолизмът. Все повече мъже стават кариеристи, които не се интересуват от любовта и семейството. Мъжете не искат да бъдат подвеждани от чувствата и за да избегнат това, стоят далеч от жените. Статистиката показва, че 15% от връзките се разпадат заради работата.

Двата пола си разменят местата и по отношение на децата. Мъжете все по-често си стоят вкъщи и отглеждат потомството, докато жените ходят на работа. Картинката се променя и днес съпругите въртят бизнеса, докато мъжете домакинстват.За щастие, учените отбелязват, че благодарение на модерните технологии, всяка двойка може да има деца на по-късен етап от живота си. Проучване на мнението на силния пол показва, че повече мъже са готови да станат бащи след 35-та година. В това отношение двата пола са на едно и също мнение.

Освен това господата са започнали по-често да посещават салоните за красота, харчат много повече пари за нови дрехи и козметика..... Но всичко това е в реда на нещата... донякъде, посочва Дарик радио.

Специалистите откриват, че мъжете на съвремието също преминават през т.нар. "критични дни". Те все по-често се изнервят за щяло и нещяло, оплакват се за психическото си състояние и се нуждаят от подкрепа, което преди време не им беше присъщо.

По-интересното е, че сексът за мъжете вече е на по-заден план... тревожно! Все повече мъжете отказват да правят секс с половинката. Това, за съжаление, е свързано със стреса, нездравословния начин на живот, лошите навици и липсата на сън.Добави коментар