Мъжът като кулинар

50
Мъжът като кулинар

Поведението в кухнята издава характера

Ако искате да разберете що за мъж стои пред вас, изпратете го в кухнята. Психолозите определиха няколко типа мъже, според това как обичат да приготвят храната.

Мъжете, които редовно готвят с измислени рецепти, по правило са креативни личности. Като основен пътеводител в приготвянето на ястията е достатъчна и една проста снимка. Такива мъже са чувствителни, но могат да възприемат всяка критика или предложение като враждебност.

Мъжете, които използват полуготови продукти, се интересуват от здравословното хранене и вярват, че полуготовите продукти са създадени за улеснение. Този тип мъже обичат да се грижат за околните и са добре организирани.Специалистите по скарата и барбекюто обичат да впечатляват, но също не могат да понасят забележки. Често този тип мъже приемат жената като домакиня със задължението да чисти у дома и да готви.

Любителите на микровълновата не се застояват дълго в кухнята, предупреждава БГНЕС. Те предпочитат да прекарват времето с приятелите си, отколкото пред печката, а удобството е ключов фактор. Този тип мъже обикновено са добри оратори, а разговорите с тях са дълги и приятни.Добави коментар