Мъж и неговата силиконова невеста си „родили” бебе

375
Мъж и неговата силиконова невеста си „родили” бебе

Се Тянжун купува на секс-куклата си скъпи дрехи и бельо, фотографира се с нея и се чувства щастлив.

Жителят на Хонконг Се Тянжун решил, че вече не го привличат обикновените девойки и от две години е щастлив с новата си възлюбена – гумена секс-кукла в натурална големина на име Моти. На двойката дори се „родило” дете, също играчка, пише Актуално.

Още преди 10 г. 36-годишният мъж разбрал, че иска да прекара живота си със силиконова партньорка, но тогава заради скъпотията той не можал да си купи. Мечтата му се сбъднала в началото на януари 2019 г. Се Тянжун обявил за годежа в присъствието на цялото си семейство. Младоженецът признал, че никога не е правил секс с Моти и дори не се опитал да я целуне. Всяка вечер той изтривал приятелката си с влажна кърпа, а след това и нанасял талк, за да запази реалистично изпънатата кожа на съпругата.

Мъжът се оплакал, че живите момичета винаги си просят нещо от него, а силиконовата избраница на живота му нищо не иска, затова „с нея по-лесно се среща”. Се Тянжун купува на секс-куклата си скъпи дрехи и бельо, фотографира се с нея и се чувства щастлив.

Припомняме, че Лайф по-рано разказа за аналогична любовна история от Казахстан. Бодибилдърът (културист) Юрий Толочко на 1 декември м. г. едва при третия си опит успял да се ожени за своята принцеса – гумената кукла за секс Марго. Двойката се сгодила през декември 2019 г. Сватбата била насрочена за пролетта, но я отложили заради епидемията от коронавирус. За втори път я отложили, когато женихът е пребит на 31 октомври на митинг на трансгендерите в Алма Ати.


Публикувахте от 謝天榮 в Неделя, 17 януари 2021 г.


Добави коментар