Мариан Бачев чака втора дъщеря

94
Мариан Бачев чака втора дъщеря

Съпругата му е бременна в деветия месец

Актрисата Милена Видер - жената на Мариан Бачев, е бременна в 9-ия месец, но за сегашното състояние май никой не подозираше. Знаеха само най-близките. В събота двамата се разхождат из София и срещат своя близка приятелка - Мелина-Елина Бондокова, която е професионален фотограф. Тя им прави няколко снимки.

После актьорът спонтанно решава и ги публикува във фейсбук. И ето оттам започват закачките и дори обратното броене - кога ще роди Видер. Истината е, че и тя не знае.

"Засега бебето ще се роди по нормален начин. Вече сме приготвили чанта, която наричаме аварийна. Там са всички необходими неща за болницата", разказва Бачев пред вестник "24 часа". Това, което със сигурност се знае, е полът на бебето - двамата очакват втора дъщеря.

Александрина е първото им дете. Тя вече е на 7 г. и даже е най-големият инициатор за появата на новия член в семейството. Тя е родена на 23 юни, когато е и рожденият ден на Боб Фоси, създателя на "Ах, този джаз". В същия ден баща Бачев играе в известния мюзикъл, защото се чества 80-годишнината от рождението на Фоси.

Сега програмата на Бачев също е пълна. Той заминава на турне със спектакъла "Апокалипсис, кога". Първото представление е в сряда в Дупница. С колегите си ще играят в Ботевград на 20 май, на следващия ден в Русе, а на 22-и - в Разград. "Уговорил съм се с бъдещата си дъщеря да ме изчака", казва актьорът.Добави коментар