Махмурлукът става само спомен

59
Махмурлукът става само спомен

Вълшебно прахче го прогонва за 15 минути

Точно преди празниците на американския пазар излиза "магическо" прахче срещу махмурлук, което възстановява препилите само за 15 минути, пише в. "Дейли мейл". Търговската марка на разтворимия препарат е Blowfish и той съдържа 500 милиграма аспирин, 60 милиграма кофеин и антацид, който намалява киселините в стомаха.

Във Великобритания вълшебният изтрезвител ше се появи в аптеките следващата година на цена 1,90 британски лири за едно пакетче и 7,60 британски лири за шест опаковки. Още отсега обаче Blowfish може да бъде закупен в интернет.

Интересен факт е, че новият продукт не е бил разработен от научен екип, а от бившата финансова специалистка Брена Хейсъм, която усъвършенствала рецептата си, след като изпробвала стотици лекове срещу махмурлук. Завършилата в Харвард икономистка забелязала, че съществува голяма празнина на пазара в тази област и решила да запълни зейналата ниша. Хейсъм получи разрешение от американските власти и пусна в продажба своето прахче, което се оказва много по-ефикасно от всички досегашни продукти.

Препоръчителната доза за бързо действие е от две пакетчета, които моментално заличават лошите последствия и от най-тежките запои. Няма информация кога вълшебното прахче ще се продава в България.Добави коментар