Красавицата и неугледният мъж

64
Красавицата и неугледният мъж

Ето го доказателството, че жената върти света

Отношенията между ослепителна жена и неугледен на вид мъж в повечето случаи завършват с провал. А пък съюзът между красив мъж и не особено красива жена е по-устойчив, твърдят уверено експерти по темата.

Учени от университета в Ливърпул, Англия, предупреждават мъжете с обичайна външност да се придържат далеч-далеч от умопомрачаващите красавици. Както показват изследвания, ако жената е наясно с красотата си, тя е убедена, че има пълно право да избира и сменя партньорите си с лека рака.

Привлекателните мъже, които поддържат връзка с по-несимпатични жени, на свой ред, са по-постоянни и по-малко склонни към изневяра или пък смяна на партньорката.

Феноменът "Красавицата и звяра"В хода на изследването учените от Англия са анализирали фотографиите на двойки, които са заедно от няколко месеца до много години. Резултатите показали, че романът между красива жена и обикновен на вид мъж средноаритметично продължава не повече от няколко месеца.

Колкото до дамите с обичайна външност, те свикват с мъжкия екземпляр, с който разполагат в момента, което води до стабилни и по-продължителни отношения.

„Получените от нас резултати свидетелстват за това, че развитието на отношението зависи от жените”, заключват експертите. Те отправят към мъжете съвет: ако се стремите към стабилност, обърнете повече внимание на вътрешната красота на потенциалната си партньорка, а не на външните й дадености.

Любовта от екрана пречиДобави коментар