Котоошу сменя памперси

97
Котоошу сменя памперси

Раждането на сина му най-хубавото нещо в живота му

Котоошу сменя памперсите на сина си Кирил. "Раждането му е най-хубавото нещо в живота ми", призна Калоян Махлянов. Бебокът проплака в средата на ноември миналата година в Нагоя.

"Не съм пазил в тайна раждането. Просто никой не ме е питал. Той е добре, сега спи. Сладурче е! Едно бебе постоянно се променя", допълни професионалният сумист, цитиран от hotnews.bg.

Гигантът от Джулюница още не може да каже на кого прилича детенцето - на него или на майка си Асако. 203-сантиметровият Котоошу с удоволствие отменя съпругата си в грижите за наследника им."Няма как да не ни буди посред нощ. Не може постоянно да спи. Яде, спи, реве, детска, бебешка му работа! Битката в сумото няма нищо общо с това да си родител. Да имаш дете и да се грижиш за него са най-хубавите моменти в живота. Отговорностите се увеличават, като имаш наследник. Сега гледам да почивам във всеки удобен момент, защото с годините и след всеки турнир ми става все по-тежко да се възстановявам. Но имам още сили и за сумо, и за победи", разказа Махлянов.

Той не планира да води в близко време малкия в България. Синчето не е кръстено на никого. Котоошу и Асако се спрели на името Кирил, защото им харесало и на двамата. И признава, че щом стане сутрин, бърза до бебешкото кошче, за да види усмивката на малкия, защото тя го зарежда с енергия.Коментари

Коментар: 1
bebe

4ESTITO!DA IM E JIVO I ZDRAVO I DA RADVA RODITELITE SI! I kakvo losho ima v tova da smenq pampersite na sobstvenoto si dete?Shom go e sazdal qsno e, 4e 6te se griji za nego!


  • 1

Добави коментар