Космическа бира

62
Космическа бира

Vostok 4 Pines Stout

Австралийска пивоварна създаде бира, годна за употреба в условията на почти нулева гравитация - например на Международната космическа станция (МКС).

Vostok 4 Pines Stout е тъмно пиво със специфичен вкус. То бе тествано по време на полет в самолет, периодично спускащ се рязко надолу, с идеята, макар и за кратък отрязък време, да са налице условията на микрогравитация.

Експерт-доброволец на некомерсиалната организация Astronauts4Hire ("Наемни астронавти" ) изпил над литър от Vostok 4 Pines Stout по време на теста. По негово мнение бирата е с чудесни вкусови качества, като при това тя не се разлива като обикновената, дори когато бутилката е с гърлото надолу.

В най-скоро време създателите на Vostok 4 Pines Stout ще започнат масово производство, като се надяват космическата бира да бъде приета добре от масовия консуматор, пише БГНЕС. Засега е неясно дали пивоварната ще предлага продукцията си на космонавтите и астронавтите на МКС.Коментари

Коментар: 1
Транспортно-экспедиторская компания Азия Трейдинг осуществляет услуги по перевозке контейнерных и сборных грузов из КНР в минимальные сроки.

Приветствуем Вас Транспортная компания Азия Трейдинг оказывает услуги по перевозке грузов из Азии в минимальные сроки с таможенным оформлением в морских портах Приморского края. Если Вы планируете поставку груза из Азии, просим прислать запрос и мы подготовим для Вас предложение. offer(at)msc.com.ru


  • 1

Добави коментар